Wanneer je op het boek klikt krijg je het inkijkexemplaar te zien.

Het boek bestellen kan via onderstaande button. Er is nu ook een Engelse versie te koop.

 

 

Reviews

----

Wij vonden het boek superleuk om te lezen! Mijn dochter leefde erg mee met het verhaal en vond het heel herkenbaar. Het gaf haar zelfvertrouwen! Ik zou het boek aanraden aan hooggevoelige kinderen zoals mijn dochter ... herkenbaar en het brengt ze in hun kracht! Luchtig en toch met een hele herkenbare duidelijke boodschap en leerdoel. Moeder van een dochter van 7.

----

De illustraties zijn heel mooi en kleurrijk. De woorden heel inspirerend en positief. Een prachtig verhaal. Boeiend van het begin tot het eind. Vader van een dochter van 5 jaar.

----

Het sprookje is een erg leuke en speelse aanleiding om kinderen uit te leggen dat er meer is tussen hemel en aarde. Om kinderen te laten meebeleven dat je 'door boven' wordt geholpen op je levensweg. Oma van een kleinzoon van 6 jaar.

----

De doelgroep is officieel 4 tot 7 jaar, maar mijn dochter van 10 gaat ook naar de website toe om een kleurplaat of mandala te downloaden. De personages vindt ze heel leuk. Ze wordt heel rustig van het kleuren van de positieve kleurplaten. Moeder van een dochter van 10.

---

Een heel leuk, spannend en grappig verhaal met een goede moraal. Jongen van 8.

----

Mijn dochter heeft het boek gelezen, vervolgens heeft ze het aan mij voorgelezen en ze heeft het ook nog aan mijn moeder voorgelezen. En weet je wat ze zei? "Mama, als ik later een eigen huis heb, mag ik dit boekje dan meenemen?" Moeder van een dochter van 7.

----

Wat een leuk boek om met kinderen te praten over zingeving! Onderwijzer basisschool.

----